Dutch Insurance Press: Risk & Business

Launch of the new company in the Dutch press on 9 June 2020. (Dutch text is translation of website)

Per 1 mei j.l. heeft de ervaren schade-expert Mark Vos, 44 jaar actief in de (internationale) schade-expertisebranche, zijn loopbaan zelfstandig voortgezet onder de naam Global P&C Loss Adjusting & Consultancy. “Het expertisevak is nog veel te leuk om ermee op te houden”, licht hij zijn opvallende keuze toe.

“In feite zet ik met mijn eigen expertisebureau mijn werkzaamheden voort die ik de afgelopen vier decennia heb verricht: het behandelen van complexe internationale schade-expertises (Major & Complex Claims), het doen van second opinions, audits en toedrachtsonderzoeken (root cause analyse), de begeleiding van en het verstrekken van adviezen (consultancy) over complexe , langlopende en al dan niet vastgelopen schadedossiers, advisering en uitvoering van werkzaamheden inzake de aanpak van specifieke risico’s als cyber en aquaculture en het begeleiden(mentorschap) en trainen van jonge medewerkers (Next Generation Support).
Hiermee richt ik mij primair op corporate clients, verzekeraars, makelaars, captives, herverzekeraars en expertisebureaus in de (groot) zakelijke verzkeringsmarkt.

Global P&CLoss Adjusting & Consultancy opereert vanuit een kantoor aan het Zuidwerfplein 9 in (2594CT) Den Haag en is bereikbaar onder nummer +31 (0)6 153 88 080.
Email: info@globalpandc.com en website: www.globalpandc.com

News

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Previous reading
NEW !!! Innovative: The COVID Coffee chat.
Next reading
COVID-19 News